Events


The British Experience laat u genieten van ‘All things British’ met al uw zintuigen. 
Proef de sfeer en beleef de traditie van een uniek koninkrijk in geuren en kleuren. 
 
Waan u even in the Green and Pleasant Land zonder het Kanaal over te steken; de perfecte ‘escape’ in tijden van corona en Brexit.
 

Tea With Mr. Darcy


Dit jaar vonden er vier literaire teas plaats op The Pheasants. Alle vier edities waren een feest en dat is de reden dat er alweer gewerkt wordt aan een tweede serie lezingen over Jane Austen.

In het voorjaar van 2021 zal Austen-kenner José Roeken gasten opnieuw verrassen met interessante, amusante en mooie verhalen in de Yellow Library van The Pheasants waarna het goed toeven is in de Red Drawing Room voor uw afternoon tea.


Hou deze site en www.thepheasants.nl in de gaten voor nieuwe data en informatie.

Spring Classics met Martijn & Annelieke Sanders

Graag nodigen wij u in 2021 uit voor ‘Spring Classics’. Martijn Sanders (bariton) en Annelieke Sanders (harp) brengen traditionele Engelse- , Schotse- en Ierse songs ten gehore. Dit wordt gecombineerd met een Full Afternoon tea in de sfeervolle drawingroom van the Pheasants.

Martijn verdiende zijn sporen ruimschoots in de internationale opera- en concertwereld met rollen als Papageno, Figaro en Don Giovanni en ook Annelieke is een graag geziene gast op de concertpodia. Zo trad zij onder andere op met het beroemde St. John’s College Choir onder leiding van Sir Christopher Robinson.

De exacte data worden gecommuniceerd zodra er meer duidelijkheid is rondom de dan geldende corona-maatregelen. 

Het programma start om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur. De prijs voor dit arrangement bedraagt € 89,50 per persoon. Reserveren kan via onderstaande button.

Shakespeare in the Garden

Tijdens het zomerseizoen van 2021 is The Pheasants het decor voor scenes uit beroemde Shakespeare stukken. Onder de bomen en tussen de rozen voeren acteurs u mee naar romantische en humoristische situaties.

Naar goede Engelse traditie zijn er natuurlijk zalige versnaperingen tussen de acts!

 

Houdt thepheasants.nl en thebritishexperience.nl in de gaten voor data en info.