Events


The British Experience laat u genieten van ‘All things British’ met al uw zintuigen. 
Proef de sfeer en beleef de traditie van een uniek koninkrijk in geuren en kleuren. 
 
Waan u even in the Green and Pleasant Land zonder het Kanaal over te steken; de perfecte ‘escape’ in tijden van corona en Brexit.
 

Jane Austen’s

Sense & Sensibilitea

Ook dit jaar vinden weer literaire teas plaats op The Pheasants. Dit seizoen is het thema ‘Sense and Sensibility’, het eerst-verschenen boek van Jane Austen.

Austen kenner José Roeken verrast gasten opnieuw met interessante, amusante en mooie verhalen in de Yellow Library van The Pheasants, waarna het goed toeven is in de Red Drawing Room voor uw afternoon tea.

Alle lezingen voor dit jaar zijn uitverkocht!  Voor volgend jaar zijn er alweer nieuwe lezingen gepland: zondag 20 en 27 maart en 24 april 2022U kunt zich hiervoor reeds aanmelden via: www.thepheasants.nl 

Meer informatie over José Roeken en Austen Tales: www.austentales.nl 

 

NIEUW:  

‘in de voetsporen van Jane Austen’. 

Tuin- en cultuurreis naar  het zuiden van Engeland. Kijk voor alle informatie op www.gardentours.nl

Cliffrock Castle meets Downton Abbey in de polder

Wat een feestje: Josephine Rombouts komt verhalen vertellen en boeken signeren op The Pheasants!

 

Neem een duik in de wereld van kastelen, kilts, AGA’s en zilverpoets en geniet van een afternoon tea waar Mr. Carson tevreden bij zou glimlachen. Als geen ander kan Josephine Rombouts de romantiek van real life Schots kasteelleven tastbaar maken. The Pheasants is daar de perfecte illustratie bij met zijn super-Britse kamers, heerlijke tuin en jummie theetraditie.

 

Op 11 en 25 juli trakteert Jospephine gasten exclusief op een droomreisje naar de Britse Eilanden en signeert ze haar boeken voor u. Kom de gastvrijheid van The Pheasants proeven en ontdek de gedeelde passie voor The Green and Pleasant land.

 

De prijs voor dit exclusieve evenement: € 65,- per persoon

Shakespeare in the Garden

Deze zomer is The Pheasants het decor voor een echte Shakespeare-klassieker met een twist. Onder de bomen en tussen de rozen voeren acteurs u mee naar romantische en humoristische situaties in ‘Much Ado about Hamlet’. 

 

Naar goede Engelse traditie zijn er natuurlijk zalige versnaperingen tussen de acts!

 

Kiest u voor ‘the Full Monty’ of gaat u voor ‘Shakespeare Light’? Wat het ook wordt: dit is een middagje Britain op zijn best!

 

Data: 18, 21 en 22 augustus en 1 september.

 

De voorstellingen op 21 augustus en 1 september zijn reeds uitverkocht!

 

Meer info en reserveringen via:  thepheasants.nl 

The harp that once through Tara’s Halls

Deze zomer beleeft The Pheasants opnieuw een primeur met een serie mini-recitals door Martijn (zang) en Annelieke Sanders (harp).

 

Het muzikale echtpaar heeft een programma samengesteld van English, Welsh, Scotts en Irish classics die hun wortels hebben in de volksmuziek van die iconische streken. Daarmee treden Martijn en Annelieke in de voetsporen van de Britse Barden die zichzelf begeleidden op harp.

 

Data:
25, 26 en 29 augustus, 19 en 26 september.
Aanvang 14.00 uur.

Ticketprijs € 59,50 per persoon.

 

Meer info en reserveringen via:  thepheasants.nl